Cinsel saldırıyla suçlanan golcü Wissam Ben Yedder, “Ben bir alkoliğim”

Nice’te yapılan duruşmada savcı, Ben Yedder’in 2,5 yıl hapsini talep etti ve futbolcuyu “Kurbanı bir et parçası olarak görmekle” suçladı.

Ben Yedder ise kendisini savunurken “Hiçbir şey hatırlamıyorum, yapıp yapmadığımı söyleyemem. Alkol yüzünden buradayım. Kurbandan, ailesinden, kendi ailemden içtenlikle özür diliyorum” dedi.

Ben Yedder’in cezası 12 Kasım’da açıklanacak.

19 kez Fransa milli takımı formasını giyen oyuncu duruşmada “Alkol bana unutturdu, düşünmeyi bırakmama neden oldu. Bunun hayatımın en büyük hatası olduğunun farkına vardım” diyerek alkol bağımlısı olduğunu kabul etti.

L’Equipe gazetesi oyuncunun Adsız Alkolikler grubuna katıldığını ve Nice Üniversitesi Hastanesi’nden 2 haftalık bir detoksifikasyon tedavisi gördüğünü yazdı.

Eski menajerinin ihanetine uğrayan, mali müdürü tarafından dolandırılan ve evliliği bozulan Tunus asıllı Fransız oyuncu mahkemede son olarak “Ben yalnız bir insanım, insanlara güvenmek benim için çok zor. Bana ihanet ettiler ve ben de alkole sığındım” diye konuştu.

Ceza alsa da futbolu bırakmayı düşünmeyen golcü futbolcu, kendisini kabul edebilecek bir kulüp bulmayı ve ocak ayında futbola dönmeyi umuyor.

Yorum yapın